logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Rolluiken voor particulieren

Een rolluik van Kortrijk Zonwering BV is alle seizoenen te gebruiken.

Rolluiken

Zo is een rolluik isolerend tegen warmte en kou, geluidswerend en inbraakvertragend. Tevens zorgt het ook voor verduistering en privacy van ruimtes. Een rolluik is bijna overal toepasbaar door de diverse montage mogelijkheden.


Ook leverbaar in Somfy IO solar:
Een solar rolluik is een rolluik met een zonnepaneel. Het zonnepaneel laadt de accu van de rolluik motor op, en dit zorgt er vervolgens voor dat het product elektrisch is te besturen zonder kabeldoorvoer naar binnen.

Offerte opvragen

Rolluiken Offerteformulier

De beste rolluiken voor uw huis van Somfy

Rolluiken zijn te verkrijgen met een handbediening of een elektrische bediening, hierbij kunt u denken aan een schakelaar, zender of een tijdklok. Zelfs het bedienen met een smartphone is mogelijk. Op www.somfy.nl vindt u meer informatie over elektrische bedieningen. Er is keuze uit een ronde kast, een afgeschuinde kast of een compacte afgeschuinde kast, welk kleiner oprolt en minder opvalt op de gevel. Ook is een zwaar type rolluik heel goed te gebruiken voor een garage of een bredere overspanning. Er is een ruim assortiment aan kleuren waardoor er voor iedere woning een passende kleur te kiezen is. U bent van harte welkom in onze showroom om alle bedieningen, modellen en kleuren te bezichtigen.
Neem contact met ons op

Dé rolluikspecialist van Noord-Nederland

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.
Vraag een offerte aan
rolluik
crossmenu