logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Uitvalschermen: doeltreffend in eenvoud

De uitvalschermen van Kortrijk Zonwering BV combineren doeltreffende functionaliteit met eenvoud. Wat deze schermen onderscheidt, is de aanwezigheid van een gesloten cassette, een kenmerk dat bijdraagt aan optimale bescherming van het doek tegen diverse weersinvloeden.

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is een doeltreffende zonweringoplossing die bestaat uit een opvouwbaar doek dat wordt ondersteund door verstelbare armen. De uitvalschermen van Kortrijk Zonwering BV beschikken over een gesloten cassette, waardoor het doek optimaal beschermd is tegen weersinvloeden. Uitvalschermen zijn flexibel in gebruik en kunnen worden aangepast aan verschillende situaties, zoals bijvoorbeeld met windvaste armen, balkonarmen of glij-armen, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Uitvalschermen worden vaak toegepast op ramen en terrassen om een aangename schaduw te creëren en de binnentemperatuur te reguleren. 

Offerte opvragen

Uitvalschermen Offerteformulier

Voordelen van uitvalschermen

Een uitvalscherm is een zeer effectief type zonwering. Het scherm van een uitvalscherm heeft een scherpere hoek dan die van een knikarmscherm en is daarom meer geschikt om laagstaande zon tegen te houden. Een uitvalscherm is daarentegen niet geschikt om onder te zitten.  Het belangrijkste voordeel van uitvalschermen is hun vermogen om de zon en warmte buiten te houden, wat zorgt voor een comfortabele temperatuur binnenshuis.

Een uitvalscherm is vaak goed zichtbaar op uw woning dus het is belangrijk dat het uitvalscherm goed op de stijl van uw huis aansluit. Door ons ruime aanbod uitvalschermen heeft u een uitgebreide keuze in verschillende ontwerpen en kleuren. Onze uitvalschermen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben stevige armen waardoor ze goed bestand zijn tegen wind.

 

 

Uitvalschermen kopen bij Kortrijk Zonwering

Nieuwsgierig geworden naar de uitvalschermen van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de schermen op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Vrijblijvende offerte aanvragen
crossmenu