logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Knikarmscherm:  de allemansvriend in zonwering

Geniet van het buitenleven tijdens het ontbijt of een gezellige barbecue met familie en vrienden. De knikarmschermen van Kortrijk Zonwering BV bieden u de vrijheid om optimaal van uw buitenruimte te genieten.

Knikarmschermen

Juist door zijn simpele opzet, kun je met een knikarmscherm alle kanten op. Houdt u van een strakke, technische uitstraling, of meer van elegante, ranke schermen? Of wilt u juist een scherm met organische, ronde vormen? Eén ding is zeker: bij Kortrijk Zonwering BV kiest u altijd voor kwaliteit. Er worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt zoals dik aluminium, Somfy motoren en Dickson doeken.

Offerte opvragen

Knikarmschermen Offerteformulier

Altijd een passend knikarmscherm

Bij Kortrijk Zonwering in Groningen vindt u diverse knikarmschermen van hoge kwaliteit. U kunt de zonwering zelf personaliseren. Zo zijn er knikarmschermen met handmatige bediening, maar kunt u ook kiezen voor elektrische bediening door middel van een afstandsbediening. Ons aanbod bevat Sunmaster en Luxaflex knikarmschermen, hierbij heeft u de keuze uit diverse kleuren.
Direct contact opnemen

Knikarmscherm toepassingen en inspiratie

In de onderstaande afbeeldingen ziet u enkele voorbeelden van knikarmschermen voor bedrijven en particulieren die wij hebben gerealiseerd. Zoals u ziet is er veel mogelijk qua kleuren en afmetingen van de knikarmscherm. Naast zonwering voor woningen kunt u tevens bij ons terecht voor knikarmschermen voor uw bedrijfspand.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Voordelen van een knikarmscherm

Een knikarmscherm kent veel voordelen. Het is ideaal om je buitenruimte te behouden en toch een groot deel je tuin van schaduw te voorzien. Hiermee creëer je een lekker koel plekje in de schaduw zonder dat je ervoor naar binnen moet. Daarnaast kent een knikarmscherm nog meer voordelen zoals:
- Kan compact worden opgerold
- In het huis ook koeler dankzij brede uitval van het scherm

Fiora Grande

(Niet meer leverbaar, wij bieden een alternatief aan bij aanvraag)
Het cassettesysteem is volledig gesloten
Vier knikarmen tot 12000 mm breed
Maximale breedte uit één deel 7400 mm


Standaard mogelijk in 38 RAL-kleuren

fiona grande

Sunmaster Sunbasic
Semi cassette of Cassette
Maximale uitval 3000 mm
Maximale breedte 5500 mm

Standaard mogelijk in gebroken wit of antraciet structuur

sun basic

Luxaflex Smart Choice NXT
Cassette
Maximale uitval 3000 mm
Maximale breedte 5500 mm

Standaard mogelijk is 5 ral kleuren

smart choice

Luxaflex Nova Shade
Cassette
Maximale uitval 3500 mm
Maximale breedte 6000 mm

Standaard mogelijk in 38 ral kleuren

nova schade
Bovenstaand zijn slechts een aantal voorbeelden, bredere en afwijkende maten zijn ook leverbaar, vraag gerust informatie op of bel voor een afspraak aan huis.
Offerte aanvragen

Knikarmscherm monteren

Vaak kan het knikarmscherm direct op de muur worden gemonteerd. In het geval van bijvoorbeeld een slechte muur of montage onder een dakgoot kan het nodig zijn om het knikarmscherm met muurstrippen of verlengde steunen te monteren. De gevel is dan niet sterk genoeg omdat alle kracht op de bovenste bout of anker komt. Wanneer dit het geval is zullen wij u hierover informeren.
Neem contact met ons op
knikschermen uitleg

Knikarmscherm kopen bij Kortrijk Zonwering!

Nieuwsgierig geworden naar een knikarmscherm of andere producten van Kortrijk zonwering Groningen zoals serrezonwering? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.
Vraag een offerte aan
crossmenu