logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Over Luxaflex

Meer dan zestig jaar geleden startten Joe Hunter en Henry Sonnenberg hun bedrijf: de “Hunter Douglas Machinery Corporation”. Ze wilden iets nieuws, iets compleet anders. Een product dat de wereld van de raambekleding op zijn kop zou zetten: horizontale jaloezieën van aluminium.Deze horizontale jaloezieën werden in 1951 in Europa geïntroduceerd met de merknaam Luxaflex®. Dankzij hun uitstekende ontwerp en praktische functionaliteit werden ze in korte tijd een zeer gewilde raambekleding. Tegenwoordig biedt Luxaflex® Window Styling een uitgebreid portfolio van op maat gemaakte raambekledingsoplossingen, waaronder buitenzonwering.

Bekijk onze doek collectie van Luxaflex
Bekijk onze terrasscherm collectie van Luxaflex
luxaflex
Knikarmschermen
Knikarmschermen
Heerlijk buiten genieten van het ontbijt of een gezellige barbecue met familie en vrienden. De knikarmschermen van Kortrijk Zonwering BV geven u alle ruimte om buiten te leven en te genieten.
Bekijken
screens
(Windvaste) Screens
Een zonwering screen is een vlak hangende zonwering die verticaal met geleiders langs uw raam aan de buitenzijde naar beneden glijdt.
Bekijken
uitvalschermen
Uitvalschermen
De uitvalschermen van Kortrijk Zonwering beschikken over een gesloten cassette waardoor het doek optimaal beschermd is tegen weersinvloeden.
Bekijken
Buitenjaloezien
Buitenjaloezieën
Buitenjaloezieën van Kortrijk Zonwering zijn volledig afsluitbaar maar ook kantelbaar. Door de grote windbestendigheid is het al jaren lang de ideale zonwering voor bijvoorbeeld projecten, unieke gebouwen en scholen.
Bekijken
crossmenu