logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Duurzaamheid bij Kortrijk Zonwering

Bij Kortrijk erkennen we de belangrijke rol die duurzaamheid speelt in het behoud van onze planeet. Als bedrijf voelen we de verantwoordelijkheid om milieuvriendelijke oplossingen te bieden die niet alleen het comfort van onze klanten vergroten, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst voor iedereen.  

Zonwering als duurzame keuze 

Zonwering is een uitstekende bijdrage aan duurzaamheid. Zonlicht kan niet alleen leiden tot onnodige warmte in gebouwen, wat resulteert in het verbruik van extra energie voor koeling, maar het kan ook schadelijk zijn voor meubels en andere interieurmaterialen.  

Onze screens bieden een effectieve oplossing om overtollige hitte te verminderen, waardoor de behoefte aan energieverslindende airconditioning wordt verminderd. In situaties waar ramen nog meer bescherming nodig hebben tegen zonlicht, beiden onze rolluiken niet alleen extra isolatie, maar dragen ze ook bij aan energiebesparing. 

Kortrijk investeert in kwaliteit en duurzaamheid 

Duurzaamheid begint bij de keuze voor hoogwaardige producten. Door vanaf het begin te investeren in duurzaamheid, besparen onze klanten niet alleen op de lange termijn, maar leveren ze ook een bijdrage aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk. 

Wij gaan verder dan alleen het aanbieden van hoogwaardige producten. We moedigen reparatie en onderhoud aan om ervoor te zorgen dat onze zonweringsproducten niet slechts tijdelijke oplossing zijn, maar duurzame investeringen die jarenlang meegaan. Door de levensduur van onze producten te verlengen, verminderen we de noodzaak van frequente vervanging.  

Daarnaast streven we naar minimale verspilling door materialen zoveel mogelijk te recyclen. Onze overtollige materialen krijgen een tweede leven of bieden we aan voor dagbestedingsprojecten, zodat ze tegelijkertijd sociale impact hebben.  

Innovatieve opties voor duurzame energie 

Bij Kortrijk omarmen we duurzame energie. Onze screens en rolluiken zijn verkrijgbaar met Somfy IO Solar, waarmee we gebruikmaken van zonne-energie. Deze innovatieve oplossing stelt onze klanten in staat om de accu van de screen of rolluik motor op te laden met behulp van zonnepanelen. Hierdoor kunnen onze producten elektrisch worden bediend zonder de noodzaak van kabeldoorvoer naar binnen. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook handig voor een moeiteloze bediening van uw screens of rolluiken. 

Duurzame keuzes voor een groenere wereld  

Bij Kortrijk zijn we vastbesloten om duurzame zonweringsoplossingen te bieden, waarmee we samen streven naar een groenere en comfortabelere wereld. Investeren in onze producten betekend investeren in duurzaamheid en een weloverwogen bijdrage leveren aan een gezonde toekomst. 

Ontdek onze hoogwaardige en milieuvriendelijke zonweringsoplossingen vandaag nog! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of breng een bezoek aan onze showroom. 

Neem contact met ons op
crossmenu