logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Rolluiken,
divers in zijn doeleinden

Rolluiken zijn een fantastische oplossing om de veiligheid van uw huis te verbeteren.

Rolluiken

Rolluiken zorgen voor extra afsluiting van uw woning, zo bent u extra beveiligt tegen inbraak, vandalisme en brand. Bij Kortrijk in Groningen hebben wij allerlei rolluiken voor particulieren woningen.

Ook leverbaar in Somfy IO solar:
Een solar rolluik is een rolluik met een zonnepaneel. Het zonnepaneel laadt de accu van de rolluik motor op, en dit zorgt er vervolgens voor dat het product elektrisch is te besturen zonder kabeldoorvoer naar binnen.

Offerte opvragen

Rolluiken Offerteformulier

De beste rolluiken voor uw huis

Een rolluik van Kortrijk Groningen is alle seizoenen te gebruiken. Zo is een rolluik isolerend tegen warmte en kou, geluidswerend en inbraakvertragend. Tevens zorgt het ook voor verduistering en privacy van ruimtes. Een rolluik is bijna overal toepasbaar door de diverse montage mogelijkheden.

Rolluiken zijn te verkrijgen met een handbediening of een elektrische bediening, u kunt denken aan een schakelaar of een zender. Zelfs het bedienen met een smartphone is mogelijk. Op onze Somfy pagina vind u meer informatie over elektrische bedieningen. Er is keuze uit een ronde kast een afgeschuinde kast of een compacte afgeschuinde kast welke kleiner oprolt en minder opvalt op de gevel. Ook is een zwaar type rolluik heel goed te gebruiken voor een garage of een bredere overspanning. Er is een ruim assortiment aan kleuren waardoor er voor iedere woning een passende kleur te kiezen is. U bent van harte welkom in onze showroom om alle bedieningen, modellen en kleuren te bezichtigen
Neem contact met ons op

Dé rolluikspecialist van Noord-Nederland

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.
Vraag een offerte aan
Rolluik

De voordelen van rolluiken

Rolluiken staan bekend als de beste keus aan zonwering, omdat het eigenlijk alleen maar voordelen biedt. Door de keuze aan verschillende soorten rolluiken, kunt u zelf kijken welke het meest geschikt zijn voor u en welke voor uw woning. Een rolluik heeft naast hun werking als zonwering ook nog andere handige werkingen om de investering hierin het helemaal waard te maken.

Rolluik als zonwering

Men denkt bij rolluiken voornamelijk eerst aan zonwering. Rolluiken kunnen namelijk erg goed warmte afweren en de ruimte volledig verduisteren. Dit is ideaal in de zomer als de hitte overdag te erg wordt. Doordat rolluiken aan de buitenkant van het raam zijn geplaatst, zal er ook geen warmte tussen de ramen komen en is de kans op extra warmte in uw huis geminimaliseerd.

Rolluiken in de winter

Rolluiken kunnen in de zomer, maar ook zeker in de winter van dienst zijn.  Zo’n 25 procent van de warmte binnenhuis wordt verloren doordat het ontsnapt via de ramen, maar rolluiken zullen dit aantal aanzienlijk verlagen. Zo bieden rolluiken goede isolatie tegen warmte en kou. Op deze manier blijft uw woning op een aangename temperatuur en zal de verwarming niet extra hoog hoeven te zijn, wat voordeel kan bieden op uw energierekening.

Rolluiken tegen inbraak  

Rolluiken kunnen ook zeker van dienst zijn tegen inbraak. Zo kunnen inbrekers moeilijk ruimte vinden om in te kunnen breken en zal de inbreker ook lastiger naar binnen kunnen kijken. Doordat uw woning moeilijk is om bij in te kunnen breken, zal de kans klein zijn dat inbrekers dit dan ook proberen. Meestal zullen de rolluiken de inbrekers in de eerste instantie al afschrikken.  

Rolluiken geven uw huis extra karakter

Rolluiken bevat naast de gegeven voordelen nog meer om ze aan te schaffen. Zo zijn ze gemakkelijk in onderhoud, zijn ze niet te hoog in kosten en geven ze uw huis ook extra karakter door hun uitstraling.  

Neem contact met ons op
crossmenu