logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Doekoverkappingen: een verlengstuk van uw woning

Wilt u optimaal genieten van uw tuin en het buitenleven? Dan bent u bij Kortrijk Zonwering aan het juiste adres! Ontdek onze doekoverkappingen en de voordelen die ze met zich meebrengen.

Doekoverkappingen

Met de pergola doekoverkappingen van Kortrijk Zonwering BV kunt u optimaal van het buitenleven genieten. Of u nu wilt ontspannen in de schaduw, beschutting zoekt tegen lichte regenval, of gewoon een gezellige buitenruimte wilt creëren, onze doekoverkappingen bieden de perfecte oplossing! Met een ruime keuze aan stoffen en kleuren kunt u uw doekoverkapping volledig aanpassen aan uw persoonlijk smaak en de stijl van uw buitenruimte.

Onze kwalitatieve doekoverkappingen hebben de fantastische flexibiliteit van een zonnescherm, maar tegelijk de stevigheid van een doekoverkapping. Daarnaast zijn ze zeer goed bestand tegen harde wind door het unieke veersysteem. Ontdek de vele voordelen van de doekoverkappingen van Kortrijk!

Offerte opvragen

Doekoverkappingen Offerteformulier
perglazonwering

Volop genieten van uw tuin begint met een doekoverkapping van Kortrijk Zonwering

Geen schaduwplekje in uw tuin en de zon is op het heetst van de dag? Met onze prachtige overkappingen kunt u lekker in de schaduw zitten. Zo ontvlucht u de brandende zon, maar kunt u toch genieten van uw tuin. Of is het een regenachtige dag, maar is de temperatuur wel aangenaam? Dan kunt u lekker buiten een kopje koffie drinken onder de overkapping met doek. Zo zit u droog, maar kunt u alsnog lekker genieten van de frisse buitenlucht!

Neem contact met ons op

Kwalitatieve zonwerende doekoverkappingen als de Solidare en Cubola

Kortrijk Zonwering BV heeft verschillende doekoverkappingen zoals de Solidare en de Cobula. De Pergola zonwering bestaat uit doek en sterk metaal. De Pergola zonwering is los te plaatsen, maar er wordt aangeraden om deze tegen een muur te plaatsen. Hierbij wordt een kast aan de muur gemonteerd en steunen de horizontale liggers op de verticale staanders, wat de constructie perfect maakt voor grote oppervlaktes. Het doek, welke op spanning wordt gehouden met een uniek veersysteem, is windbestendiger dan de traditionele zonwering.
Pergola zonwering Solidare


Doekoverkapping met pergola van Kortrijk uit Groningen

De pergola zonwering van Kortrijk zonwering Groningen laat u optimaal genieten van het buitenleven. Door de kast die aan de muur gemonteerd is en de horizontale liggers die steunen op de kast en op de verticale staanders is deze constructie ideaal voor grote oppervlaktes. Uit één deel kan de standaard Pergola zonwering tot 6 meter breed en tot 5 meter uitval geleverd worden en gekoppeld zelfs tot een breedte van 12 meter (Afhankelijk van model). Ook bij klein buitje blijft u droog onder de Pergola zonwering en is daarmee een ideale vervanger voor een doekoverkapping. Omdat het doek op spanning wordt gehouden door de voorlijst is het ook meer windbestendig dan de traditionele zonwering.

Voordelen van een doekoverkapping
 van Kortrijk

Het mooie aan de Pergola zonwering is dat deze constructie zeer geschikt is voor grote oppervlaktes. Bovendien kan de Pergola doekoverkapping overal geplaatst worden, waardoor u overal in uw tuin uw nieuwe lievelingsplekje kunt monteren. Echter is het aan te raden om dit op een plaats te doen, waar de constructie aan een muur kan worden bevestigd. De Pergola zonwering kan naast alleen boven ook aan de verschillende zijdes worden voorzien van een doek, waardoor u dus altijd kunt inspelen op de stand van de zon. Een ander groot voordeel van de Solidare en Cobula doekoverkappingen van Kortrijk Zonwering is dat deze zeer windbestendig zijn, wat van pas komt in Nederland. Kijk de onderstaande filmpjes voor visuele uitleg over de voordelen van de Pergola zonwering.
Vraag een offerte aan
perglazonwering

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Is een doekoverkapping toch niet helemaal wat u zoekt? Wellicht is serre zonwering dan iets voor u!

crossmenu