logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Doekoverkappingen, verlengstuk van uw woning

Optimaal genieten van uw tuin en het buitenleven met een doekoverkapping van Kortrijk Zonwering

Doekoverkappingen

Met de pergola doekoverkappingen van Kortrijk Zonwering BV wordt u instaat gesteld om optimaal van het buitenleven te genieten. Deze kwalitatieve doekoverkappingen, of textieldoeken, hebben de fantastische flexibiliteit van een zonnescherm, maar tegelijk de stevigheid van een doekoverkapping. Onze doekoverkapping zijn zeer goed bestand tegen harde wind door het unieke veersysteem.

Offerte opvragen

Doekoverkappingen Offerteformulier
perglazonwering

Volop genieten van uw tuin begint met een doekoverkapping van Kortrijk Zonwering

Geen schaduwplekje in uw tuin en de zon is op het heetst van de dag? Met de prachtige doekoverkappingen van Pergola kunt u lekker in de schaduw zitten. Zo ontvlucht u de brandende zon, maar kunt u toch lekker buiten zitten. Of is het een regenachtige dag, maar is de temperatuur wel aangenaam? Dan kunt u lekker buiten een kopje koffie drinken onder de overkapping met doek. Zo zit u droog, maar kunt u alsnog lekker genieten van de frisse buitenlucht!
Neem contact met ons op

Kwalitatieve zonwerende doekoverkappingen als de Solidare en Cubola

Kortrijk Zonwering BV heeft verschillende doekoverkappingen als de Solidare en de Cobula. De Pergola zonwering bestaat uit doek en sterk metaal. De Pergola zonwering is los te plaatsen, maar er wordt aangeraden om deze tegen een muur te plaatsen. Hierbij wordt een kast aan de muur gemonteerd en steunen de horizontale liggers op de verticale staanders, wat de constructie perfect maakt voor grote oppervlaktes. Het doek, welke op spanning wordt gehouden met een uniek veersysteem, is windbestendiger dan de traditionele zonwering.
Pergola zonwering Solidare


Pergola zonwering van Kortrijk uit Groningen

De Pergola zonwering van Kortrijk zonwering Groningen laat u optimaal genieten van het buitenleven. Door de kast die aan de muur gemonteerd is en de horizontale liggers die steunen op de kast en op de verticale staanders is deze constructie ideaal voor grote oppervlaktes. Uit één deel kan de standaard Pergola zonwering tot 6 meter breed en tot 5 meter uitval geleverd worden en gekoppeld zelfs tot een breedte van 12 meter (Afhankelijk van model). Ook bij klein buitje blijft u droog onder de Pergola zonwering en is daarmee een ideale vervanger voor een doekoverkapping. Omdat het doek op spanning wordt gehouden door de voorlijst is het ook meer windbestendig dan de traditionele zonwering.

Voordelen van Pergola zonwering van Kortrijk

Het mooie aan de Pergola zonwering is dat deze constructie zeer geschikt is voor grote oppervlaktes. Bovendien kan de Pergola doekoverkapping overal geplaatst worden, waardoor u overal in uw tuin uw nieuwe lievelingsplekje kunt monteren. Echter is het aan te raden om dit op een plaats te doen, waar de constructie aan een muur kan worden bevestigd. De Pergola zonwering kan naast alleen boven ook aan de verschillende zijdes worden voorzien van een doek, waardoor u dus altijd kunt inspelen op de stand van de zon. Een ander groot voordeel van de Solidare en Cobula doekoverkappingen van Kortrijk Zonwering is dat deze zeer windbestendig zijn, wat van pas komt in Nederland. Kijk de onderstaande filmpjes voor visuele uitleg over de voordelen van de Pergola zonwering.
Vraag een offerte aan
perglazonwering
Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk zonwering Groningen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Is een pergola zonwering toch niet helemaal wat u zoekt? Wellicht is serre zonwering dan iets voor u!
crossmenu