logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Screens zonwering van Kortrijk

Een screen is een eigentijdse vorm van zonwering die verticaal langs de buitenzijde van uw raam naar beneden glijdt. De strakke en vlak hangende uitstraling voegt een modern element toe aan uw huis. Onze screens zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle ontwerpen en kleuren, waardoor u de perfecte keuze kunt maken die bij uw huis past.

Screens

Een van de meest aantrekkelijke eigenschappen van screens is hun veelzijdigheid. Deze zonwering vraagt slechts weinig ruimte, waardoor ze vrijwel overal toepasbaar zijn, ongeacht de architectuur van uw huis. Screens kunnen zich moeiteloos aanpassen aan verschillende raamformaten en –vormen, en ze vormen een subtiele maar effectieve aanvulling op de uitstraling van uw woning.

Bij Kortrijk gaan we nog een stap verder om de duurzaamheid en prestaties van onze screens te waarborgen. Onze windvaste screens worden standaard geleverd met tweedelige geleiders, waardoor u verzekerd bent van topkwaliteit en een lange levensduur.

Ook leverbaar in Somfy IO solar:
Een solar screen is een screen met een zonnepaneel. Het zonnepaneel laadt de accu van de screen motor op, en dit zorgt er vervolgens voor dat het product elektrisch is te besturen zonder kabeldoorvoer naar binnen.

Offerte opvragen

Screens Offerteformulier

Screens bieden bescherming tegen schadelijk zonlicht

De eerste twee vormen van zonlicht kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Om die reden is het van belang dat u zichzelf hier goed tegen beschermt. Screens zijn hiervoor de perfecte oplossing. De doeken beschermen u tegen de felle zon, doordat het glasvezeldoek de stralen filtert. Daarnaast houdt het de warmte buiten, waardoor het binnen lekker koel blijft. De doeken zorgen voor een optimale filtering van zonlicht en warmte. Meer informatie over hoe een screen zonlicht en warmte filtert, leest u hier: Screendoeken

Direct contact opnemen

Heerlijk dat zonnetje op uw gezicht op een mooie zomerse dag. Ondanks dat dit u een blij gevoel geeft en een dosis vitamine D, kunnen deze zonnestralen ook nadelige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Zonnestralen kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën: zichtbaar licht, UV-licht en IR-licht. We lichten ze graag voor u toe:

  • Zichtbaar licht (55% van de zonne-energie) is het deel waarvoor onze ogen het meest gevoelig zijn. Hoe groter de lichtintensiteit, des te schadelijker is deze vorm van licht voor onze ogen. 
  • UV-licht (3% van de zonne-energie) is het deel van de straling dat schadelijk is voor onze gezondheid. 
  • IR-licht is onzichtbaar licht (42% van de zonne-energie). Deze stralen zorgen voor het opwarmen van vaste stoffen en gassen. 

Voordelen van screens zonwering

Screens zonwering van Kortrijk biedt een reeks aan voordelen die uw leefruimte verbeteren en uw huis upgraden naar een plek van maximaal comfort en stijl.

Zonlichtfiltering: Onze screens zijn meesters in het filteren van zonlicht. Ze verminderen hinderlijke schittering en verblinding waardoor u kunt genieten van een aangename hoeveelheid natuurlijk licht in uw huis.

Warmtewering: Screens bieden doeltreffende warmtewering. Ze houden de warmte buiten, waardoor uw woning koel blijft, zelfs op de heetste zomerdagen.

Lange levensduur: Screens van Kortrijk zijn een duurzame keuze. Onze hoogwaardige materialen en constructie zorgen voor een lange levensduur.

Optimaal uitzicht: Een uniek kenmerk van screens is dat ze overdag van binnenuit naar buiten kijken toelaten, terwijl ze de privacy behouden. U kunt genieten van het uitzicht zonder dat voorbijgangers naar binnen kunnen kijken.

Design opties: Bij Kortrijk bieden we een breed scala aan designs en kleuropties, zodat u de screens kunt aanpassen aan de uitstraling van uw huis.
Neem contact met ons op

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de screens van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte (gratis) aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

Screens
Vrijblijvende offerte aanvragen
crossmenu