logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Screens, slank maar ijzersterk

Een screen is een vlakhangende zonwering die verticaal met geleiders langs uw raam aan de buitenzijde naar beneden glijdt.

Screens

Screens hebben niet veel ruimte nodig waardoor ze bijna overal toepasbaar zijn. De windvaste screens van Kortrijk Zonwering BV worden standaard geleverd met tweedelige geleiders, waardoor u verzekerd bent van topkwaliteit en een lange levensduur.

Ook leverbaar in Solar.

Offerte opvragen

Screens bieden bescherming tegen schadelijk zonlicht

De eerste twee vormen van zonlicht kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Om die reden is het van belang dat u zichzelf hier goed tegen beschermt. Screens zijn hiervoor de perfecte oplossing. De doeken beschermen u tegen de felle zon, doordat het glasvezeldoek de stralen filtert. Daarnaast houdt het de warmte buiten, waardoor het binnen lekker koel blijft. De doeken zorgen voor een optimale filtering van zonlicht en warmte. Meer informatie over hoe een screen zonlicht en warmte filtert, leest u hier: Screendoeken

Direct contact opnemen

Heerlijk dat zonnetje op uw gezicht op een mooie zomerse dag. Ondanks dat dit u een blij gevoel geeft en een dosis vitamine D, kunnen deze zonnestralen ook nadelige gevolgen hebben voor uw gezondheid. Zonnestralen kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën: zichtbaar licht, UV-licht en IR-licht. We lichten ze graag voor u toe:

  • Zichtbaar licht (55% van de zonne-energie) is het deel waarvoor onze ogen het meest gevoelig zijn. Hoe groter de lichtintensiteit, des te schadelijker is deze vorm van licht voor onze ogen. 
  • UV-licht (3% van de zonne-energie) is het deel van de straling dat schadelijk is voor onze gezondheid. 
  • IR-licht is onzichtbaar licht (42% van de zonne-energie). Deze stralen zorgen voor het opwarmen van vaste stoffen en gassen. 

Voordelen Screen

- Filtert zonlicht
- Houdt warmte tegen
- U kunt overdag van binnen naar buiten kijken
- Lange levensduur (duurzame keuze)
- Keuze uit een groot aantal dessins
Neem contact met ons op
Screens

Contact

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte (gratis) aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.
Screens
Vrijblijvende offerte aanvragen
crossmenu