logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Buitenjaloezieën,
optimale lichtbeheersing

Buitenjaloezieën van Kortrijk Zonwering BV zijn volledig afsluitbaar maar ook kantelbaar.

Buitenjaloezieën

Door de grote windbestendigheid is het al jarenlang de ideale zonwering voor bijvoorbeeld projecten, unieke gebouwen en scholen. Tegenwoordig is de trend om deze systemen ook in de particuliere woonsector meer toe te passen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder of vraag direct een offerte aan!

Offerte opvragen

Buitenjaloezieën Offerteformulier

Buitenjaloezieën op maat

De buitenjaloezieën van Kortrijk Zonwering zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes en in diverse verschillende kleuren. Ook voor de bediening kunt u kiezen uit elektrisch of handmatig. De buitenjaloezieën worden dus volledig om maat gemaakt. Benieuwd naar de mogelijkheden en het kostenplaatje? Vraag een offerte aan!
Vrijblijvende offerte aanvragen
buitenzonwering
buitenjaloezieen

Buitenzonwering voor elk weertype

De buitenzonwering van Kortrijk is geschikt voor ieder weertype. Ook tijdens een flinke bui blijven de buitenjaloezieën op hun plaats, doordat ze windvast zijn. In de zomer zijn de jaloezieën ideaal om de felle zon uit je woning te weren, maar ook winters bij een laaghangende zon heb je profijt van de buitenzonwering lamellen.
Direct offerte aanvragen

De voordelen van buitenjaloezieën

Buiten jaloezieën hebben als voordeel dat u zelf de lichtinval en privacy kunt reguleren. Daarnaast vergt dit type zonwering maar weinig onderhoud en draagt het bij aan de isolatie van uw woning. Anders dan rolluiken kunt u met buitenjaloezieën beter naar buiten kijken, waardoor u geen ‘opgesloten’ gevoel krijgt. Bovendien maken buitenjaloezieën het moeilijker om in te breken via uw ramen.
Vraag een offerte aan
buitenjaloezieen
buitenjaloezieen

Buitenjaloezieën van Kortrijk Zonwering BV

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.
Vrijblijvende offerte aanvragen
crossmenu