logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Serrezonwering, verkoeling en bescherming

Een beetje zon kan door de grote hoeveelheid glas in een serre al snel zorgen voor een behoorlijke stijging van de temperatuur.

Serrezonwering

Met serrezonwering van Kortrijk Zonwering BV bent u altijd verzekerd van een koele serre. Serrezonwering wordt standaard geleverd met acryldoek. Het is mogelijk uw serrezonwering te voorzien van andere doeken. Bijvoorbeeld doeken die ervoor zorgen dat de zon geweerd wordt zonder dat u het uitzicht hoeft te missen. Serrezonwering is leverbaar in meerdere soorten en kleuren, zo heeft u altijd een goed passende en compacte zonwering op uw serre, lichtstraat of doekoverkapping.

Offerte opvragen

Serrezonwering Offerteformulier

Serre zonwering voor binnen en buiten

De serre zonweringoplossingen van Kortrijk kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Wanneer u bijvoorbeeld een uitbouw heeft met veel lichtinval komt serre zonwering binnen goed tot zijn recht. Bij Kortrijk wordt uw serre zonwering volledig op maat gemaakt, waardoor u altijd een geschikte oplossing vindt. Voor buiten serre zonwering kunt u rekenen op stabiliteit door de sterke loopwagen. Hierdoor blijft de serre zonwering ook stabiel bij harde wind. Zo kunt u altijd genieten van uw zonwering. Neem contact op voor alle serre zonwering mogelijkheden!
Neem contact met ons op
serrezonwering

Wat kost serre zonwering?

Bent u benieuwd naar de kosten van serre zonwering? Dit verschilt uiteraard per oplossing, afmetingen en afwerkingen. Dit is de reden dat wij niet met een standaard prijslijst werken. Om een goed beeld te krijgen van de kosten kunt u een offerte aanvragen of langskomen in de showroom. Onze specialisten gaan met u in gesprek om uw wens in kaart te brengen en op basis hiervan kunnen we u een gerichte prijsindicatie geven.

serrezonweringKom langs in de showroom om alle serre zonwering te bekijken!

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.
Vrijblijvende offerte aanvragen
crossmenu