logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Markiezen, romantiek en functionaliteit

Ben je opzoek naar bescherming tegen de zon? Wie weet zijn de markiezen van Kortrijk Zonwering wel wat voor u.

Markiezen

Naast de traditionele markiesframes en omkapping van hout levert Kortrijk Zonwering BV ook markiesframes en omkappingen van aluminium. De keuze van het doek bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van uw markies. Niet voor niets heeft Kortrijk Zonwering BV een ruime collectie aan markiesdoeken.

Offerte opvragen

Markiezen Offerteformulier

Wat zijn de voordelen van markiezen?

Markiezen worden in de meeste gevallen aangeschaft voor het weren van zon bij ramen van winkels, restaurants of woningen. Het aanschaffen van markiezen tegen wering van de zon brengt dan ook gunstige voordelen met zich mee.
Neem contact met ons op
markiezen

Zonwering voor sfeer

Buiten de functionaliteit zijn markiezen een echte eyecatcher voor jouw woning of bedrijfspand. Het is ook niet gek dat dit type zonwering al jaren populair is. Markiezen zijn zeker al 150 jaar in Europa te verkrijgen, dit is eveneens de eerste typen zonwering op de Europese markt die beschikbaar was.
Direct contact opnemen

Markiezen geven een effectieve bescherming tegen de zon

Een van de grootste voordelen van markiezen is dat ze volledige bescherming tegen de zon bieden. De meeste zonweringen geven slechts bescherming aan de voor- of bovenkant maar de Markiezen van Kortrijk Zonwering geven een effectievere bescherming. Dit komt doordat de luifel aan zowel de voorkant als de zijkant gesloten is. Op deze manier is er bescherming tegen de zon voor een groter oppervlak.

Markiezen koop je natuurlijk bij Kortrijk Zonwering

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.
markiezen
Vrijblijvende offerte aanvragen
crossmenu