logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Markiezen van Kortrijk Zonwering in Groningen

Bent u op zoek naar een stijlvolle en functionele bescherming tegen de zon die romantiek en functionaliteit perfect samenbrengt? Overweeg dan de markiezen van Kortrijk Zonwering, dé zonwering specialist in Groningen.

Markiezen

Bij Kortrijk Zonwering BV vindt u een breed scala aan markiezen, variërend van traditionele houten frames tot moderne aluminium constructies. Het doek van de markies speelt een cruciale rol en is niet alleen functioneel maar ook bepalend voor de uitstraling van uw markies. Onze uitgebreide collectie markiesdoeken biedt een breed assortiment aan kleuren, patronen en texturen, waardoor u de vrijheid heeft om de perfecte combinatie te kiezen die aansluit bij uw specifieke stijl en voorkeuren.

Of u nu de voorkeur geeft aan een tijdloze, klassieke uitstraling of juist een meer eigentijdse en strakke look, Kortrijk Zonwering in Groningen heeft de perfecte markiesoplossing voor u!

Offerte opvragen

Markiezen Offerteformulier

Markiezen: stijlvolle zonwering voor huizen, winkels en restaurants

Markiezen vormen een elegante oplossing voor het weren van de zon bij ramen van verschillende gebouwen, waaronder winkels, restaurants en woningen. De aanschaf van markiezen gaat verder dan puur functionele zonwering; het is een keuze voor stijl, sfeer en duurzaamheid. 
Neem contact met ons op
markiezen

Een sfeervolle toevoeging

Buiten de functionaliteit zijn markiezen een echte eyecatcher voor uw woning of bedrijfspand. Het is dan ook niet gek dat dit type zonwering al jaren ontzettend populair is. Markiezen zijn al ruim 150 jaar verkrijgbaar in Europa, en ze vormen daarmee ook een van de eerste typen zonwering die op de Europese markt beschikbaar waren.

De tijdloze aantrekkingskracht van markiezen komt voor uit hun vermogen om niet alleen aan praktische behoeften te voldoen, maar ook om een visuele meerwaarde te bieden aan diverse stijlen. Of het nu gaat om een klassieke woning, een eigentijds bedrijfspand, of iets daar tussenin, markiezen voegen een subtiele dosis elegantie toe aan de buitenkant.
Direct contact opnemen

Optimale zonbescherming met markiezen

Een van de grootste voordelen van markiezen is dat ze volledige bescherming tegen de zon bieden. Terwijl de meeste zonweringen enkel bescherming aan de voor- of bovenkant bieden, gaan markiezen een stap verder. De unieke constructie zorgt voor een effectievere bescherming door de luifel aan zowel de voorkant als de zijkanten volledig gesloten te houden. Hierdoor wordt een groter oppervlak afgedekt, waardoor u geniet van een uitgebreide schaduwzone.

Het gesloten ontwerp van de markiezen biedt niet alleen bescherming tegen direct zonlicht, maar creëert ook een aangename koelte in de schaduw. Dit maakt onze markiezen ideaal voor ramen van woningen, winkels en restaurants waar een uitgebreide bescherming tegen de zon wenselijk is.

Ontdek de kracht van optimale zonbescherming met de hoogwaardige markiezen van Kortrijk Zonwering.

Markiezen kopen bij Kortrijk Zonwering in Groningen

Wil je de prachtige markiezen in het echt bewonderen? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de markiezen op ware grote te bezichtigen en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Bel ons voor meer informatie of vraag eenvoudig online een offerte aan. Ons toegewijde team staat klaar om persoonlijk advies te geven en een offerte op maat te maken die aansluit bij uw specifieke behoeften.

Wacht niet langer en voeg een vleugje romantiek en functionaliteit toe aan uw huis met de markiezen van Kortrijk Zonwering!
markiezen
Vrijblijvende offerte aanvragen
crossmenu