logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Zonwering op maat bij Kortrijk Zonwering Groningen

Kortrijk zonwering is sinds 1888 al gespecialiseerd in de productie van zonwering op maat en rolluiken. Vandaag de dag is deze kennis en passie zichtbaar in de service en het veelzijdige assortiment zonwering, rolluiken en doekoverkappingen. Kortrijk staat bekend om haar ervaren personeel, hoge kwaliteit producten en eerlijke prijs. Een andere manier waardoor Kortrijk zich weet te onderscheiden is het maatwerk. Iedere situatie is anders, en dat verdient een op maat gemaakte oplossing.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Zonwering op maat

Zonwering op maat is de laatste jaren steeds populairder en dat is te zien. Screens, rolluiken en doekoverkappingen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Met de kwalitatieve zonwering op maat van Kortrijk kunt u beter de tempratuur in huis reguleren, en heeft u geen last meer van felle zonnestralen. De zonwering van Kortrijk is niet alleen handmatig te bedienen, maar ook elektrisch óf met uw smartphone. Alle soorten zonwering kunnen op maat gemaakt worden voor u. Bekijk ons assortiment om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.
Neem contact met ons op

Soorten zonwering op maat 

Kortrijk beschikt over een breed assortiment aan zonwering op maat. Bij ons vindt u de juiste buiten zonwering voor uw serre, ramen, veranda en meer. Op buiten zonwering en rolluiken biedt Kortrijk 5 jaar lang gratis garantie aan, voor markiezen is dit 3 jaar garantie. Bijna alle zonwering is regen- en windvast, hierdoor is het uiterst geschikt voor het Nederlandse klimaat. Verder kunt u kiezen uit handmatige of elektrische bediening en zijn er zelfs meerdere bedieningsfuncties vanaf uw smartphone mogelijk. Zo voldoet je zonwering op maat aan al uw wensen.
Knikarmschermen
Knikarmschermen
Heerlijk buiten genieten van het ontbijt of een gezellige barbecue met familie en vrienden. De knikarmschermen van Kortrijk Zonwering BV geven u alle ruimte om buiten te leven en te genieten.
Bekijken
screens
(Windvaste) Screens
Een zonwering screen is een vlak hangende zonwering die verticaal met geleiders langs uw raam aan de buitenzijde naar beneden glijdt.
Bekijken
uitvalschermen
Uitvalschermen
De uitvalschermen van Kortrijk Zonwering beschikken over een gesloten cassette waardoor het doek optimaal beschermd is tegen weersinvloeden.
Bekijken
Markiezen
Markiezen
Door hun bijzondere vorm zorgen markiezen voor een verfraaiing van iedere woning of bedrijfspand. Kortrijk is dé specialist op het gebied van markiezen in Groningen.
Bekijken
zonwering
Serre zonwering
Een beetje zon kan door de grote hoeveelheid glas in een serre al snel zorgen voor een behoorlijke stijging van de temperatuur. Met serre zonwering van Kortrijk Zonwering bent u altijd verzekerd van een koele serre.
Bekijken
Buitenjaloezien
Buitenjaloezieën
Buitenjaloezieën van Kortrijk Zonwering zijn volledig afsluitbaar maar ook kantelbaar. Door de grote windbestendigheid is het al jaren lang de ideale zonwering voor bijvoorbeeld projecten, unieke gebouwen en scholen.
Bekijken
markisolette
Markisolette
Een markisolette is de perfecte combinatie tussen een uitvalscherm en een screen.
Bekijken

Maatwerk zonwering 

Wij bieden een geschikte zonwering op maat voor elke situatie in en om uw huis. Onze experts kunnen samen met u dé passende oplossing vinden om uw wooncomfort te verbeteren. Zo kunt u kiezen uit verschillende type zonwering, handmatige of elektrische bediening en er zijn zelfs meerdere bedieningsfuncties vanaf uw smartphone mogelijk. Sinds 1888 is Kortrijk niet meer weg te denken als het gaat om zonwering in Groningen en daar omheen. Bent u geïnteresseerd in buiten zonwering op maat? Geniet van ons ruime assortiment online of bezoek onze prachtige showroom in Groningen.

Knikarmscherm op maat

Zit u graag buiten in de zomer en wilt u genieten van de warmte in een heerlijk aangename schaduw? Dan is een knikarmscherm op maat een perfecte keuze voor u. Niet alleen zorgt u ervoor dat u lekker buiten kunt zitten, maar u houdt ook uw woning koel. Daarnaast kunt u met knikarmschermen blijven genieten van het mooie uitzicht.

Screens op maat

Screens zijn ideaal als u uw woning koel wil houden en meer privacy wil zonder dat het ten koste gaat van het uiterlijk. Ook wanneer u een veranda hebt die u af wil kunnen sluiten is een screen op maat een uitstekende keuze. Daarnaast zorgt een screen ook voor meer privacy omdat de inkijk van buitenaf wordt beperkt.

Uitvalscherm op maat

Wanneer u zonnestralen wil blokkeren maar wel naar buiten wil kunnen kijken, dan zijn uitvalschermen op maat de beste optie. Dit zonweringsdoek is daarnaast ook nog eens beschermd tegen weersinvloeden. Zo gaat het lang mee. Ook met uitbalschermen behoud je het mooie uitzicht naar buiten.

Markiezen op maat

Vaak zijn markiezen op maat een populaire keuze bij winkels, restaurants of woningen. Een markies biedt een volledige bescherming tegen de zon doordat de luifel zowel aan de voorkant als achterkant gesloten is. Markiezen hebben een bijzondere vorm en zijn daarmee een echte eyecatcher voor je huis of bedrijfspand.

Serre zonwering op maat

Heeft u een serre? Dan is serre zonwering sterk aan te raden. Door de zon kan een serre snel te warm worden. Met serre zonwering op maat houdt u uw serre koel, bent u beschermd tegen de UV-straling en kunt u nog meer genieten van je serre.

Buitenjaloezieën op maat

Voor veel projecten, unieke gebouwen en scholen zijn buitenjaloezieën op maat al jaren de ideale zonwering. Ze zijn volledig afsluitbaar waardoor er geen zonnestraal binnenkomt, maar kunnen ook gekanteld worden.

Markisolette op maat

Wanneer u niet kan kiezen tussen een uitvalscherm en een screen, dan is een markisolette op maat de perfecte uitkomst. Die biedt u namelijk het beste van beide werelden.

De zonwering experts van Groningen

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.
Vraag een offerte aan
rolluik
crossmenu