logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Zakelijk aanbod op maat

Op zoek naar op maat gemaakte zonwering voor uw bedrijfspand? Bij Kortrijk bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige oplossingen, zoals rolluiken, screens, markiezen, en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar zonwering die bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat, rolluiken die zorgen voor extra veiligheid en isolatie, of stijlvolle doekoverkappingen voor uw terras, wij hebben altijd een passende oplossing. Met ons op maat gemaakte aanbod en persoonlijke service zorgen wij ervoor dat uw wensen centraal staan en dat u bij ons de perfecte zonwering kunt vinden.

Een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijfspand

Kortrijk Zonwering BV is een familiebedrijf met een rijke historie die teruggaat tot 1888, toen de heer W. Kortrijk het bedrijf oprichtte in de Papengang te Groningen. Wat begon met de productie van houten zonwering en rolluiken, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in moderne zonwering, rolluiken en nog veel meer!

Met meer dan 135 jaar ervaring en een constante focus op innovatie, biedt Kortrijk Zonwering een breed assortiment van topkwaliteit zonwering, rolluiken en doekoverkappingen. Onze producten worden geselecteerd op duurzaamheid en functionaliteit, zodat u kunt rekenen op zonwering van hoge kwaliteit die met gemak 20 tot 25 jaar mee gaan.

Offerte opvragen

Screens Offerteformulier

Hoogwaardige zonwering voor bedrijven

Wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften en situatie. Of het nu gaat om functionele zonwering, rolluiken of sfeervolle markiezen, bij Kortrijk vindt u altijd een passende oplossing!  

Wilt u onze producten met eigen ogen zien? U bent van harte welkom in onze showroom in Groningen, waar u ons volledige assortiment kunt bekijken. Wij staan voor u klaar om u te voorzien van advies en om al uw vragen te beantwoorden. 

Direct contact opnemen

Bij Kortrijk staat u als klant centraal. Onze werkwijze is gericht op het leveren van maatwerk en persoonlijk advies, zodat u altijd verzekerd bent van de beste zonwering oplossing voor uw situatie. Onze adviseurs kunnen ook bij u op locatie langskomen om de situatie ter plekke te beoordelen en samen met u de mogelijkheden door te nemen. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis helpen wij u bij het kiezen van de beste zonwering voor uw bedrijfspand.  

Na het doorspreken van uw wensen en mogelijkheden stellen we een op maat gemaakt advies en offerte voor u op. Bij ons weet u altijd precies wat u kunt verwachten. Na uw goedkeuring zorgen onze eigen vakkundige monteurs voor een zorgvuldige installatie van uw zonwering. Wij werken efficiënt en nauwkeuring en zorgen ervoor dat uw nieuwe zonwering perfect functioneert en past bij uw gebouw.

 

Plan een adviesgesprek of vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfspand? Plan een vrijblijvend adviesgesprek bij u op locatie of vraag direct een offerte aan! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Kortrijk voor u kan betekenen! 

pergola zonwering
Vrijblijvende offerte aanvragen
crossmenu