logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Screens op maat in Assen

Bescherm uzelf en uw gezin tegen de felle zonnestralen die uw huis binnendringen via raampartijen met screens van Kortrijk ZonweringBescherm uzelf en uw gezin tegen de felle zonnestralen die uw huis binnendringen via raampartijen met screens van Kortrijk Zonwering

Op zoek naar screens in Assen?

Zonneschermen filteren moeiteloos het zonlicht voor u en houden de warmte tegen. Daarnaast rekent u af met gluurders, doordat men niet van buitenaf door de doeken heen kan kijken. U kunt echter wel van binnen naar buiten kijken. De hoogwaardige kwaliteit van de screens van Kortrijk maken de zonneschermen een duurzame keuze, waar u lang plezier van zult hebben. Daarnaast bieden wij u een groot aantal keuzemogelijkheden wat betreft designs. U vindt het perfecte zonnescherm voor uw woning bij Kortrijk Zonwering.

Offerte opvragen

Knikarmschermen Offerteformulier

Wat zijn screens/zonneschermen?

Ondanks dat het een slank, windvast doek is, is het een ijzersterk product. De tweedelige geleiders houden de doeken perfect op hun plek, waardoor u goed wordt beschermd tegen zonlicht. Door de topkwaliteit screens van Kortrijk Zonwering bent u verzekerd van een goed product met een lange levensduur.
Direct contact opnemen
Een screen is een vorm van zonwering. Het is een verticaal, vlakhangend doek welke met geleiders langs u raam wordt gehangen. Screens hangen altijd aan de buitenzijde van uw woning, zodat deze vorm van zonwering binnenshuis geen ruimte in beslag neemt. Deze zonneweerders hebben überhaupt weinig ruimte nodig, doordat het slanke doeken zijn. Dit maakt dat ze bijna overal toepasbaar zijn.

Kortrijk Zonwering biedt topmerken Screens aan in Assen

Zonweringsspecialist Kortrijk in Assen biedt de collectie Serge 600 Out screens van het merk Copaco. Dit is een uiterst duurzame, effectieve collectie buitenschermen. De doeken zijn geweven met gecoate glasvezeldraden. Dit maakt de zonnewering van Copaco ideaal is voor buitenshuis gebruik. De Serge 600 Out serie biedt een breed scala aan stof- en kleuropties. Bijvoorbeeld linnen/wit, wit/grijs of zand/brons (zie onderstaande afbeeldingen voor een impressie).

De Out-screens zijn een decoratief kenmerk van talloze huizen en kantoren over de gehele wereld. Meer informatie over onze screendoeken vindt u hier: screendoeken. Wilt u de doeken graag met eigen ogen zien en voelen? U vindt onze showroom op 30 minuten rijden van Assen. Breng ons een bezoek en laat u adviseren door één van onze specialisten.
Neem contact met ons op
Screens

Meer informatie over Screens? Neemt contact op met Kortrijk Zonwering

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze zonneschermen? Wij geven u geen ongelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op of vraag eenvoudig online een gratis offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken. Wij zijn veelal actief in Assen. De screens graag eerst in het echt bekijken? Breng onze showroom een bezoek.
Screens
crossmenu