logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

Speciale producten

Direct offerte aanvragen

Speciale producten, ongewoon voor u, gewoon voor ons

Kortrijk ontwikkeld en levert producten voor speciale situaties. Komt u in aanraking met een situatie waar geen standaard product voor is? Kortrijk Zonwering BV helpt u graag om een passende oplossing te vinden en ontwikkelen.

Zonwering en rolluiken Ilona

Kortrijk Zonwering BV heeft t.b.v. het landen van een helikopter op een schip (de Ilona ) rolluiken geplaats tegen inwaaien. Ook is hier zonwering geplaats boven het dek.

Speciaal schip

Afsluiting Gemaal Abelstok

Speciaal voor het gemaal Abelstok heeft Kortrijk Zonwering BV een systeem ontwikkeld ter afsluiting van een betonconstructie. Deze afsluiting wordt gebruikt ter voorkoming van dichtsneeuwen in de wintertijd.

speciaal gemaal

Shutters

Van toepassing in sporthallen, sportstadions en evenementenhallen. Veel verlichting heeft de nadelige eigenschap dat de lamp na uitschakelen een afkoelperiode nodig heeft voor het opnieuw opgestart kan worden. Hiervoor heeft Kortrijk een shutter ontwikkeld waar de lamp in geïntegreerd wordt. De shutter heeft een korte sluitingstijd waardoor de verlichting niet uitgeschakeld wordt maar verduisterd. Shutters zijn o.a. toegepast in Ahoy Rotterdam, Topsporthal Almere en de Martiniplaza Groningen.

speciaal ahoy

Jacobijn

De Jacobijn te Groningen had behoefte aan een speciale constructie t.b.v. dit bijzondere gebouw. Kortrijk Zonwering BV heeft hierin geholpen, advies gegeven en de speciale luifels geleverd en gemonteerd.

speciaal jacobijn

FTS-systeem particulier

Bij een particuliere klant heeft Kortrijk Zonwering BV een Cubola (doekoverkapping) gemaakt met het speciale FTS-systeem van Somfy. Dit FTS-systeem is voorzien van twee motoren die het doek op spanning brengt.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Kortrijk Zonwering BV? Bezoek onze inspirerende showroom in Groningen om de producten op ware grote te bezichtigen, bel ons of vraag eenvoudig online een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om samen uw situatie te bekijken, advies te geven, en een offerte op maat te maken.

speciaal
crossmenu