logo kortrijk oranje
logo kortrijk oranje

B2B & Projecten, flexibel en meedenkend

Vraag een offerte aan

B2B & Projecten

Voor kleine of middelgrote projecten bent u bij Kortrijk Zonwering BV aan het juiste adres. Met eigen, ervaren en nette monteurs bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. U krijgt een goed advies en er wordt gedacht in oplossingen die bij de wensen van de klant passen. Projecten zullen standaard worden voorzien van dezelfde topkwaliteit producten die aan de particuliere klant aangeboden wordt, dit houdt niet in dat de daarmee offerte te hoog uitvalt, alles gaat in goede samenwerking met de fabrikant. Tevens staat Kortrijk Zonwering BV garant voor een goede service, ook jaren nadat het project afgerond is. Door de grote voorraad onderdelen kan er snel gereageerd worden op reparatie gevallen of aanvulling op bestaande producten.

Wij denken graag met u mee, hierbij enkele voorbeelden:

Voor het Wilhelmina ziekenhuis in Assen hebben wij onlangs screens ter verduistering geplaatst bij de afdeling Oogheelkunde. Voor de eindgebruik is de vraag eenvoudig, maar is veelal niet bekend met de details van het product. Om concurrerend te zijn worden er door veel bedrijven projectmotoren toegepast met een minder hoge toerental. Deze motoren draaien minder snel en gaan minder lang mee, terwijl de screens meerdere keren per dag gebruikt worden. Om die reden leveren wij deze screens met motoren die sneller lopen en meer newtonmeter hebben waardoor ze juist langer mee gaan en het gebruikersgemak aanzienlijk wordt verhoogt.
WZA
Al jaren lang is ‘s Heeren Loo Opmaat een klant van ons, zorginstellingen moeten flexibel zijn gezien hun aanvragen en wensen van de bewoners en begeleiders. Als er interne verhuizingen zijn of nieuwe cliënten zich melden zorgt Kortrijk Zonwering BV voor een snelle actie waardoor de verhuisdatums niet in de knel komen te zitten.
SHEEREN
Samen met projectcoördinator Marcel Looijer van MWPO hebben wij al voor diverse oplossingen gezorgd o.a. met betrekking tot het project Jakobijn aan het Boterdiep te Groningen. In veel geval gaat het om zeer specifiek werk met een bijzonder hoog afwerkingsniveau en afwijkende omstandigheden. Wij van Kortrijk Zonwering BV zijn dol op dit soort projecten waarin wij het onderscheid kunnen maken voor zowel onze klant als de eindgebruiker.
In opdracht van S.W. vastgoed verbetering is bij Burgemeester Assieshof te Loppersum alle zonwering vervangen. Belangrijk hierin was een concurrerende prijs, een snelle levertijd en een professionele afwerking. Dit alles is Kortrijk Zonwering BV gelukt, met complimenten op de koop toe.
SW
T.b.v. het Stadslyceum (Werkman College) heeft Kortrijk Groningen in samenwerking met Planplan advies een lokaal voorzien van akoestische producten. I.v.m. de slechte nagalmtijd in het lokaal is deze voorzien van akoestische plafondtegels, Extra Bass isolatie boven het plafond, akoestische wandpanelen, gordijnen en tapijt-vloertegels. Het lokaal is nu beter akoestisch ingericht wat zorgt voor een prettige omgeving om lesstof te ontvangen en aan te bieden. Deze opdracht is mede tot stand gekomen door Openbaar Onderwijs Groningen.
Stadslycuem
Projectmatig op zoek naar zonwering of onderhoud uitvoeren aan grote aantallen zonwering? Samen met u bekijken we de wensen en beoordelen wij de situatie. U kunt ook snel en rechtstreeks contact opnemen met onze afdeling Kortrijk Zonwering | project & onderhoud door een e-mail naar ons te sturen via project@kortrijk.nl.
crossmenu